1. Generalitati Inapoi

Cum să încep? Primii paşi în expertAccounts


În acest tutorial se prezintă primii paşi şi cum se creează o gestiune.


Cum punem un ticket în expertAccounts pentru asistenţă tehnică ?


Acest tutorial vă prezinta cum puneţi un ticket către departamentul tehnic de la expertAccounts. În cadrul ticketului puteţi să menţionaţi problema dvs, iar departamentul tehnic vă va răspunde. Răspunsul îl primiţi pe e-mail sau îl găsiţi în meniu la 1.Configurări 2.Asistenţă tehnică. Pentru a mări ecranul,daţi dublu click şi cu scroll selectaţi rezolutia filmului în HD.


Cum adăugăm un partener ?


În acest tutorial se prezintă cum se adaugă un partener în aplicația expertAccounts. Pentru a adăuga un partener, ne "logăm" în aplicația noastră cu nume utilizator + parolă. Ulterior mergem în meniu la: 1. Operațiuni 2. Parteneri comerciali 3.Butonul "adaugă partener" 4.Introducem doar CUI partenerului/furnizorului permanent 5.Apasam butonul "caută online". 6. Optional: adăugăm numele persoanei de contact 7. Opțional: adresa de email 8.Opțional: selectăm Agentul 9. Optional: banca și contul bancar.


Cum realizăm o recepţie în expertAccounts


În acest tutorial puteți vedea cât de simplu se face o recepție în expertAccounts.


Cum fac o factură ?


În acest tutorial puteţi urmări cum se emite o factură în ExpertAccounts. Dacă în mod normal o factură îţi ia ca şi timp în altă aplicaţie chiar şi peste 5 minute, în aplicaţia expertAccounts (după ce este configurată) poţi să finalizezi o factură în cca. 90 de secunde, chiar dacă clientul tău nu se află în baza ta de date.


Cum modificăm/ştergem o factură ?


În acest tutorial se prezintă cum se modifică sau şterge un document de tip stoc: factură, recepţie, bon consum, bon predare etc.


Cum stornăm o factura la un client ?


În acest tutorial se prezintă cum se stornează o factură la un client. Am emis o factură către un client cu plata pe loc, și ulterior am stornat factura la client.


Cum emit/șterg o factură non-stoc ?


În acest tutorial se prezintă cum se face o factură non-stoc şi cum se şterge factura non-stoc.

Cum emit o factură de avans ?


În acest tutorial puteți să urmăriți cum se emite o factură de avans, cum se încasează factura de avans, cum se face storno avans, cum se adaugă marfa pentru care s-a plătit avansul și cum se obține şi încasează factura finală.

Cum facem un retur la furnizor ?


În acest tutorial se prezintă cum se întocmeşte un retur la furnizor.

Cum importăm furnizorii şi clienţii în expertAccounts ?


Sfat: Cum ne uşurăm munca în expertAccounts ?


În expertAccounts putem să ne definim butoane în tabloul de bord, care să ne ducă direct la operaţiile pe care le utilizăm zi de zi.


Cum setez începutul exerciţiului financiar ?


În acest tutorial puteţi urmări cum se stabileşte în expertAccounts.com începutul exerciţiului financiar. Trebuie să mergeţi în meniu la: 1.Configurări 2. Configurări contabile 3.Tabul setare perioadă curentă.


Cum adăugăm un agent ?


În acest tutorial se prezintă cum se defineşte un agent în aplicaţia expertAccounts.com. Agentul se poate defini din meniu de la 1.Configurări 2.Configurări generale 3.Tabul Agenţi.


Cum plătesc tariful de acces pentru utilizatori ?


În această prezentare video puteţi vedea cum se plăteşte tariful de acces în expertAccounts pentru unul sau mai mulţi utilizatori.


Cum găsim ajutor în expertAccounts ?


În acest tutorial puteţi vedea cât de uşor se găseşte o informaţie in expertAccounts.com.
2. Productie si Constructii Inapoi

Prezentare sistem de productie expertAccounts


In aceasta prezentare puteti vedea cum functioneaza sistemul de productie din expertAccounts.

Cum funcționează Modulul Producție Asamblare ?


În acest tutorial vă prezint cum se configurează modulul de Producție Asamblare, și cum funcționează. De reținut, acest modul nu funcționează fără o configurare prealabilă! După activarea modulului, vă recomand pentru configurare și instructaj să utilizați sistemul tickete din aplicația expertAccounts.


Cum functioneaza Modulul de Comenzi pe proiect (Devize) in aplicatia expertAccounts


In acest tutorial puteti vedea cum functioneaza Modulul de Comenzi pe proiect (Devize) in aplicatia expertAccounts.
3. POS Inapoi

Cum fac o vânzare POS în expertAccounts ?


În acest tutorial vă prezint cum pornim interfața de vânzare POS și cum facem o vânzare din POS-ul expertAccounts.Vânzare cu coduri de bare pe POS


În acest tutorial vă prezint cum are loc vânzarea pe POS-ul expertAccounts. POS-ul se poate opera în două moduri: cu tastatură şi mouse, sau se poate opera cu un monitor tactil.


Vânzare cu coduri de bare pe POS rezoluţie 1024x768 pixeli


În acest tutorial vă prezint cum are loc vanzarea pe POS-ul expertAccounts pentru o rezoluţie de 1024x768 pixeli. POS-ul se poate opera în doua moduri: cu tastatură şi mouse, sau se poate opera cu un monitor tactil.


Vânzare HORECA pe POS expertAccounts

4. CRM Inapoi


Cum realizăm o ofertă din CRM ?


În acest tutorial vă prezint cum se realizează o ofertă din CRM-ul expertAccounts. Cu CRM-ul expertAccounts puteţi emite o ofertă către un client în doar 3 minute, care poate fi ulterior trimisă pe e-mail din CRM.
Modulul "CRM -- Marketing" oferă afacerilor o unealtă de adus clienţi și vânzări noi, precum și un cadru în care să transforme relaţiile cu clienţii în parteneriate pe termen lung. El facilitează comunicarea cu clienţii precum și colaborarea și comunicarea între angajații firmei. Centralizează toate informaţiile despre clienţii existenți, prospecți și potențiali, pentru a automatiza, planifica și superviza comunicarea cu ei, de la momentul prospectării până la încheierea vânzării. Se gestionează campanii de e-mail marketing și telemarketing, se trimit email-uri și oferte personalizate direct din CRM, se înregistrează rezumatul convorbirilor și vizitelor la clienţi și se stabilește cine, când, și ce are de făcut mai departe, pentru realizarea oportunităţilor. Totul se petrece în cloud, astfel nu mai este necesar să mergeţi la birou ca să aflați ce aţi negociat cu un partener. Puteţi accesa informaţiile de oriunde aveţi acces la Internet, pe orice calculator sau tableta și aflați totul în 30 de secunde!


Cum importăm contactele noastre în CRM-ul expertAccounts ?


Acest tutorial vă ajută să importaţi contactele dvs. în CRM-ul expertAccounts. Pe baza acestui tutorial, puteţi importa date şi în alte pagini din aplicaţia expertAccounts.
5. Magazin online Inapoi

Cum adaugăm pagini de conţinut static în magazinul virtual expertAccounts ?


În acest tutorial se prezintă modalitatea de adăugare a paginilor statice în magazinul virtual expertAccounts.


Cum facem configurările iniţiale şi cum adăugam articole în magazinul virtual expertAccounts ?


În acest tutorial se prezintă cum se fac configurările iniţiale şi cum se adaugă articole în magazinul virtual expertAccounts.
6. Retail Inapoi

Cum funcţionează modulul Logistică Reţea de Magazine din aplicaţia expertAccounts ?


În acest tutorial puteţi vedea cum funcţionează modulul Logistică Reţea de Magazine.


Cum funcţionează modulele Urmărire Numere Seriale şi RMA - Urmărire Reparaţii Garanţie şi Post-Garanţie în expertAccounts?


În acest tutorial puteţi vedea cum funcţionează modulele Urmărire Numere Seriale şi RMA - Urmărire Reparaţii Garanţie şi Post-Garanţie în expertAccounts.
7. Service Auto Inapoi

Cum funcţionează modulul de Service Auto în aplicaţia expertAccounts ?


În acest tutorial puteţi vedea cum funcţionează modulul de Service Auto din aplicaţia expertAccounts.
8. Transport si Expeditii Inapoi

Cum functioneaza expeditiile in cadrul modulului de Transport si Expeditii in expertAccounts


In acest tutorial puteti vedea cum functioneaza expeditiile din cadrul modulului Transport si Expeditii, in aplicatia expertAccountsCum functioneaza transporturile in cadrul modulului de Transport si Expeditii in expertAccounts


In acest tutorial puteti vedea cum functioneaza transporturile din cadrul modulului Transport si Expeditii, in aplicatia expertAccounts

Printre clientii nostri...