Ce spun clienţii noştri este cel mai important pentru noi


IPTE produce echipamente de Test PCB automatizare pentru fabrici din toata lumea, si se bazeaza pe ExpertAccounts pentru controlul achizitiilor, logistica productiei si analiza financiara. Ne ajuta mult ca avem totul intr-un loc pentru fiecare comanda proiect: de la oferta catre client si fisele tehnice cu necesarul de materiale, subansamble si diferente de consum, pana la documentele de executie (lansari, alocari si consumuri) si facturare. Apreciem rapoartele bine integrate oferite de aplicatie, si calitatea si promptitudinea serviciilor de suport asigurate de ExpertAccounts.
Ovidiu Balint, General Manger - IPTE Ro , Oradea , Romania
www.ipte.com

Monita produce cablaje electice si piese din material plastic, iar planificarea productiei si a livrarilor o facem cu ExpertAccounts. Avem sute de repere si comenzi cu grafice stricte de livrare, iar majoritatea materiilor prime vin din China, America sau Europa si, in conditiile actuale de pandemie, acestea au termene de livrare lungi si nesigure. Asta e o mare provocare logistica, si ExpertAccounts ne ajuta decisiv sa stim exact, pe zile si saptamani, ce avem si ce ne lipseste pentru executia fiecarei comenzi planificate, indata ce primim confirmarile de livrare pentru fiecare pozitie de comanda de materie prima. In plus, facand si contabilitatea, programul calculeaza automat costul exact pe fiecare lot de produs finit, prin costurile materiei prime si a costurilor de productie inclusiv cu repartizarea costurilor indirecte.
Adrian Bratosin, Manager Aprovizionare - Monita Srl, grup Plastor SA , Oradea , Romania
www.plastor.ro/grupul-plastor/monita/

Vestra este primul cluster specializat în industria utilităților și a echipamentelor de automatizare din România, cu o experiență de peste 25 de ani.
Apreciez posibilitatea de a configura acest ERP in concordanta cu procesele de business din cadrul companiei noastre, Integreaza toate departamentele companiei (atat pe verticala cat si pe orizontala) si ofera un grad inalt de mobilitate si flexibilitate.
George Murgescu, Financial controller - Vestra Industries , Botoșani , Romania
vestra.ro

Am cautat un software adaptabil la specificul activitatii noastre, care este una foarte complexa:
- productie de articole cu coduri de bare unice in cantitati foarte mari, reprezentand aproximativ 10.000 de coduri de bare noi emise zilnic.
- retail cu retea in magazine fizice care opereaza in modul POS, cu posibilitate de verificare retur si automatizarea reducerilor de pret
- integrare API cu site-ul nostru Woocommerce sau orice platforma online pe care am fi ales-o, integrare cu orice companie de curierat sau platforma de plata online

La ExpertAccounts ne place foarte mult ca in orice directie vrem sa dezvoltam compania, ei au solutii de integrare. Apreciem in mod deosebit:
- aspectul si operarea user friendly, usor de inteles si de operat
- rapoartele relevante si personalizate
- sistemul foarte bine structurat , integrat cu contabilitatea, salarizarea si logistica
- Mobile Inventory si Warehouse Management System foarte flexibil automatizeaza stocarea marfii in depozit si livrarea catre magazine precum si a comenzilor din magazinul online.

Datorita pandemiei globale din 2020 a trebuit sa facem implementarea sistemului complet in mediul virtual 100%, fara deplasari din partea echipelor de implementare, prin intermediul sistemului de solutionare a problemelor prin ticketing. Echipa de suport ExpertAccounts este structurata in asa fel incat fiecare tip de problema este gestionata de catre un expert din domeniul respectiv.
Szekely Zsuzsa, Owner - Lamajole Srl , Cluj-Napoca , Romania
www.lamajole.ro

Avantajele principale (descoperite dupa doar un an de utilizare, sigur sunt mult mai multe dar momentan cred ca noi folosim doar o mica parte din program) sunt: programul este in cloud, acces in timp real si de oriunde la informatiile din program, atat contabilitatea cat si gestiunea sunt “impreuna” , timp mai putin de lucru efectiv
Apreciem in mod deosebit profesionalismul echipei  de la ExpertAccounts
Mihaela Bozesan, Director - Proman Romania , Cluj-Napoca , Romania
www.promanromania.ro
Ca manager al companiei, pot să spun că am luat cea mai bună decizie când am ales expertAccounts. Este o aplicație foarte bună, de viitor, iar decizia de a o implementa este clar un pas înainte, de care aveam nevoie pentru a controla și dezvolta afacerea mea.
Marius Rotar, Manager - Unic Rotarex SRL , Bistrița Năsăud , Romania
www.rotarex.ro

Am ales Experts Accounts, deoarece a fost cea mai buna oferta tehnico - economica.
In primul rand faptul ca am reusit sa unim toate departamentele companiei noastre sa lucreze cu un singur soft. Este un soft prietenos, usor de lucrat in el.
Alexandru Cirstian, Director General - Metalica SA , Oradea , Romania
metalicaoradea.ro

Având în vedere faptul că afacerea noastră este nouă, am avut nevoie de o aplicație care să ne ajute să creștem. Bineînțeles că ne-am documentat mult înainte să luăm o decizie, iar răspunsul la întrebările noastre : cum ar fi mai bine pentru noi? cum ar fi mai simplu pentru noi? s-a dovedit a fi expertAccounts.
Camelia Ambro, Economist - Geana General Consulting SRL , Oradea , Romania
AmbasadorOradea.ro

Avem o cloaborare indelungata inca din 2006. Sunt multumit de facilitatile oferite de acest sistem. Un aspect important este accesul restrictionat in functie de nivele. Sistemul are o interfata facila si fiabila.
Cadariu Adrian, Manager - CDA Camardu , Timișoara , Romania
camardu.ro
Nici nu pot compara expertAccounts cu programul pe care îl foloseam înainte. În primul rând, sistemul cu machete este superior celui din vechiul program. În al doilea rând, baza noastră de date este foarte mare, iar programul pe care îl foloseam înainte de expertAccounts nu făcea față, în sensul că scotea bonurile fiscale cu mare întarziere, iar clienții noștri stăteau în fața unei case de marcat care nu scotea bonuri… De când folosim expertAccounts, această problemă a devenit doar o amintire. Sunt foarte încantată de modul de decontare a operațiunilor prin bancă – plăți, încasări și de modul în care este concepută aplicația, referindu-mă la faptul că, având mai mulți utilizatori, aceștia pot avea nivele de acces diferite.
Laura Bud, Director Comercial - Casambient SRL , Timisoara , Romania

Trebuie sa spunem ca are o interfata prietenoasa cu explicatii interactive si sugestii, accesarea serviciului de oriunde, pe orice calculator fapt care pe noi ne-a ajutat foarte mult deoarece avand un punct de lucru si Drobeta Turnu Severin primeam datele cu intarziere , in acest moment toate datele si informatiile contabile sunt urmarite in timp real. Din punctul de vedere al caracteristicilor este destul de complex, una dintre ele fiind exportul de date configurabil in diferite fisiere. Implemetarea a fost facuta cu profesionalism intr-un timp scurt de catre dl Vasiluta Cristian. Este adevarat ca la inceput am fost putin nesiguri in ceea ce priveste stocarea datelor, dar pe langa faptul ca avem si noi un Backup al datelor ne bazam si pe faptul ca ne asigurati salvarea si stocarea pe serverele dvs. Speram intr-o colaborare cat mai indelungata.
Valentina Doandesi - Group Elecs SRL , Timisoara , Romania
www.groupelecs.ro

Pe lângă faptul că expertAccounts este foarte simplu și foarte ușor de folosit, cel mai mult îmi place că pot să lucrez de oriunde, pe o platformă stabilă. Chiar dacă plec în străinatate, sau în concediu… pot să văd întotdeauna, în timp real, absolut tot ce se întâmplă! Astfel, pot să iau cele mai bune decizii exact în momentul potrivit.
Adriana Vodă, Director - Art Office SRL , București , Romania
art22.ro

Apreciem acest soft la un pret rezonabil, posibilitatea de a usura procesul de documentare al productiei si al gestiunii
Principalul avantaj constituie utilizarea soft-ului online, fara a mai fi nevoie de un server dedicat in cadrul companiei noastre, actualizarile din punct de vedere al legislatiei economice, posibilitatea de a personaliza in functie de nevoile noastre.
Modul relativ usor de utilizare in comparatie cu alte sisteme ERP Usurarea muncii personalului dedicat sistemului de gestiune si productie.
Paul Bretoiu, Manager - CB Electric SRL , Campia Turzii , Romania
www.cbelectric.ro

Înainte să implementăm expertAccounts, foloseam un program mult mai greoi și depindeam de calculatorul pe care acesta era instalat. Acum folosim expertAccounts, care este mult mai ușor de utilizat, mai rapid și mai complex, nu mai depindem de un anumit calculator și putem opera de oriunde ne aflăm, chiar și pe tabletă. Chiar dacă nu sunt la birou, și am nevoie, de exemplu, să listez o factură importantă, pot să fac asta de oriunde aș fi.
Mihaela Fiț, Inginer Economist - Datamax Line SRL , Timișoara , Romania
www.datamaxline.com
Sunt foarte mulțumită de aplicația expertAccounts, mai ales, pentru că, spre deosebire de programul vechi, acum obțin situații foarte rapid și fără calcule suplimentare. În vechiul program trebuia să calculez gestiunea de fiecare dată, si, dacă nu eram atentă, aveam o gestiune eronată. Îmi place expertAccounts pentru că : pot să lucrez de oriunde ; pot să vizualizez foarte ușor toți clienții și furnizorii ; închiderea lunară presupune un calcul foarte simplu, fără complicații ; notele contabile sunt într un singur jurnal și se fac automat, fapt pentru care le pot vizualiza foarte ușor și pot să țin o evidență ușoară. Vechiul program era incomod, lucram în rețea, apăreau probleme cu calculatoarele, iar trecerea la expertAccounts a fost automat o ușurare pentru noi, fiind in cloud. Aplicația a fost ușor de învățat și colegii mei au primit-o foarte bine. Pot lucra în program, chiar și fără să știe contabilitate, mai ales că cei care operează nu sunt contabili de meserie, ci agenți de vânzări.
Maria Gioancă, Economist - Profesional SRL , Craiova , Romania

Este un program modular, usor adaptabil pentru diversele compartimente ale afacerii noastre. Un sistem ready to use.
Este un ERP la care am gasit gata implementate atat modulele necesare pentru vanzare, cat si modul pentru operarea serice-ului dar si al productiei.
As spune ca este un soft pragmatic, realizat de de o echipa care intelege business-ul. In plus este destul de usor de utilizat si nu necesita multe configurari custom.
Codrut Ianasi, General Manager - BlueSys Srl , Timișoara , Romania
bluesys.ro/
Despre sistemul Expert Accounts am numai cuvinte de lauda. In primul rind este o aplicatie Web ceea ce ne usureaza munca fantastic.
In domeniul nostru, IT&C,este foarte important sa ai mobilitate; sistemul ne ofera acest lucru, putand folosi aplicatia, atat pe notebookuri cat si pe iPad-uri. Avem raporte usor de folosit si care acopera cerintele noastre. Am facut o alegere buna.
Crinu Bitir, Manager - Insight Group SRL , Timisoara , Romania

Utilizam ExpertAccounts din 2013 pentru ca ne poate oferi totul pe aceeasi platforma: sistemul POS, site-ul web, sistemul ERP si contabilitatea. Costul redus e un factor important care-i crește valoarea.
Ne place la ExpertAccounts pentru ca este un sistem foarte usor de folosit, cu asistenta tehnica de calitate, cu rezolvare prompta la orice problema am intampinat de-a lungul anilor.
Sabin Dutu, Manager - Wine Republic , Bucuresti , Romania
wineRepublic.ro
Inainte de a implementa ExpertAccounts, foloseam un alt program pentru contabilitate si gestiune si Excel pentru evidenta stocurilor de cereale cu parametrii calitativi de umiditate, corpi straini, gluten, proteina etc. Era mult de lucru, mai ales in Excel, si mult mai greu de interpretat pentru a obtine in final rapoartele centralizatoare. Acum, ExpertAcounts gestioneaza totul integrat si nu mai avem nevoie de Excel. In plus intocmeste anumite rapoarte specifice comertului cu cereale, care nu se regasesc in alte programe. ExpertAccounts este adaptat nevoilor noastre si totul este automatizat in acelasi program. Am castigat rapiditate in intocmirea situatiilor si siguranta ca totul este corect.
Rodica Nicolau, Contabil Sef - Grup de producatori cereale Agroind , Romania
Sunt economista si trebuie sa marturisesc ca, initial, am privit cu scepticism aceasta oferta. Un soft de contabilitate la pretul de 1 leu pe zi??? Hm! Nu mai auzisem de preturi sub cateva mii de euro pentru un astfel de soft. Am avut in schimb placuta surpriza sa descopar ca se poate face treaba buna si cu bani putini. E relativ usor de invatat si nu este necesar ca operatorii comerciali sa invete conturile contabile. Si ceea ce-mi place cel mai mult este ca nu sunt legata de o anumita locatie sau de un anumit calculator. In conditiile actuale, cand, atat pentru noi cat si pentru clientii nostri fiecare leu conteaza si trebuie gestionat cu chibzuinta, acest soft este o solutie decenta, asa ca vi-l recomand.
Camelia Manea, Economist - YourExpert SRL , Timisoara , Romania
Sunt mulțumit de expertAccounts din mai multe motive: în primul rând, pentru că e simplu de folosit si este si în limba română. De asemenea, consider că prețul este accesibil. La alte firme am lucrat cu alte programe, însă la compania mea am decis să pornesc cu expertAccounts.
Adi Paraschiv, Manager - Auto Reaction SRL , Timișoara , Romania

Inainte de a implementa expertAccounts, facturile se faceau manual ceea ce genera multe erori mai ales in gestiune. Rapoartele nu erau corecte si la timp si ma facea sa pierd mult timp in probleme administrative, in loc sa-l aloc dezvoltarii afacerii.
Acum, FunGadgets.ro este integrat cu expertAccounts si cu un singur click, se genereaza factura, se actualizeaza stocurile si toate calculele referitoare la TVA, profit, cashflow, etc. se executa instantaneu. Contabilitatea e corecta, in timp real si in plus pot oricand sa vad situatia la zi. Cu ajutorul lui expertAccounts, am redobandit controlul cash-flow-ului, a gestiunii si a contabilitatii in ansamblul ei si, partea cea mai buna: tot ce necesita e o conexiune la internet si un browser.
Am castigat enorm de mult timp pe care pot sa-l dedic afacerii si nu administrativului.
Valentin Haicu, Manager General - FunGadgets.ro , Bucuresti , Romania
www.FunGadgets.ro

Am facut un mare pas inainte, cu avantaje imediate: • Putem factura de oriunde, si cu un click putem trimite factura pe e-mail, sistemul preia automat adresa clientului. • Clientii noi se introduc automat: introduci doar CUI-ul si programul introduce restul datelor din baza de date de la Finante. • Pretul: 1 leu / zi ! As fi vrut sa existe expertAccouts de acum cativa ani, cand am dat 8'000eur pe sistemul vechi! • Este tot timpul actualizat, nu mai trebuie sa platim extra pt. actualizari la legislatie. • Am redus costul cu contabilitatea, contabilele nu mai vin la noi la sediu ci lucreaza online de la biroul lor.
Pe scurt: ExpertAccounts.com este un sistem complet, mult mai usor de utilizat, si mult mai ieftin.
Marius Bodea, Manager - Computer Force SRL , Timisoara , Romania
www.LocalizareGratis.ro

Orice afacere care se dezvolta are nevoie de instrumente cu ajutorul carora sa analizeze si sa interpreteze informatiile din piata sau cu care sa-si poata automatiza anumite procese. Sistemul Expert Accounts este un astfel de instrument, care, pe langa ca e "user friendly", iti ofera intr-o singura interfata toate cele enumerate mai sus ... si chiar mai mult!
Emil Adorean, Director General - Nordex SRL , Baia Sprie , Romania
nordex.ro

Avand mai multe puncte de lucru a fost dificil sa gasim un soft care sa ofere posibilitatea gestionarii separate. Toate acestea la un nivel de calitate/pret acceptabil. Expertaccounts este un astfel de sistem. Trecerea de la un sistem simplu precum Saga la ExpertAccounts s-a facut relativ simplu. Posibilitatea implementarii unui control finaciar pe puncte de lucru pana la nivel de companie este un avantaj important in coordonarea operationala a firmei. Crearea a unei mutitudini de rapoarte ce ajuta la gestionarea resurselor pana la cel mai mic detaliu. Posibilitatea de a personaliza programul in functie de nevoile firmei. Interfata este intuitiva, astfel incat sa fie usor de invatat si de noii angajati iar faptul ca ruleaza in cloud face mententanta si exploatarea lui usoara.
Corina Cuibus, Director General - Sigma Confort Grup S.R.L. , Bucuresti , Romania
mobilasigma.ro

S-a decis trecerea la ExpertAccounts întrucât programul anterior nu se putea adapta pe nevoile CargoTrack. Avantajele sunt urmatoarele: posibilitatea gestionării mai multor societăți, control prin drepturile de utilizator, rapoarte diverse, posibilitatea importări datelor din platforma CTS. Ne place faptul că orice problemă am întâmpinat am putut creea un ticket cu nelamurirea/eroarea depistată în așa fel încât să primim un răspuns concret și punctual.
Razvan Perticas, Director General - Cargo Track Systems , Oradea , Romania
cargotrack.ro

La recomandarea unui partener de-al dvs. am hotarat sa trecem la ExpertAccounts. De ceva timp eram in cautarea unui sistem ERP eficient pentru domeniul nostru de activitate si se pare ca l-am ales pe cel perfect. Interfata este foarte prietenoasa, in primul rand. Apoi, mobilitatea, pentru ca nu mai suntem nevoiti sa depindem strict de calculatoarele de la sediu, ca si la programul anterior. Sunt multumit de viteza de procesare a documentelor, posibilitatea arhivarii anilor anteriori, faptul ca poate fi usor adaptat / reconfigurat dupa necesitati si nu in ultimul rand un suport tehnic de nota 10.
G.C., Administrator - MIXAJ COM SRL , Slobozia , Romania
anvelopemixaj.ro

Desi am fost sceptici la inceput si am intampinat mici dificultati de integrare cu site-ul nostru, echipa de suport ne-a ajutat si ne-a oferit mereu solutii pentru toate cerintele noastre intr un timp foarte scurt.
ExpertAccounts este un program multifunctional, se poate personaliza si se muleaza perfect pentru orice tip de activitate!
S. Negoita, Director General - Ritm Import Export SRL , Bucuresti , Romania
elleganza.ro

Am dorit un sistem integrat in care sa putem tine gestiunea cantitativ valorica si la gestiunea cu amanuntul. Avand in vedere ca societatea nostra desfasoara activitati in domeniul alimentar/prelucrarea carnii si a semipreparatelor din carne, conform normelor DSVSA, suntem obligati sa tinem evidenta loturilor a marfii achizitionate si vandute. Toate aceste nevoi le-am regasit in sistemul ExpertAccounts. Operarea in sistem se face de catre useri diferiti, astfel incat sa poata fi urmarita activitatea fiecarui user; Avantajul este descarcarea de gestiune a fiecarui document in parte si urmarirea usoara a evidentei costului si profitului pe produs pe diferte perioade.
Cristina Silaghi, Director Econimic - Carnirom Srl , Oradea , Romania
carnirom.ro
Sistemul suporta un volum mare de date, avand 3 gestiuni in 3 locatii diferite. Un avantaj esential este ca toate documentele introduse fie ele pe puncte de lucru diferite, toate acestea se vad in contabilitatea financiara fara sa mai fie nevoie de introducerea lor inca o data. Avem acces de oriunde si la orice ora la datele si informatiile din program.
Lucian Bercea, Contabil - NORBELA SRL , Panconta , Romania

Am ales ExpertAccounts petnru Spazio Ideea pentru ca mai folosisem acest program si in trecut. Avantajul principal pe care ni-l ofera este ca modulele sun croite dupa necesitatile noastre. La ExpertAccounts ne place mai ales complexitatea si flexibilitatea oferita.
Alexandru Sarkadi, General Manager - Spazio Ideea , Oradea , Romania
spazioideea.ro
Sistemul permite gestionarea unui volum foarte mare de date, de ordinul sutelor de mii de documente pe an. Cele mai importante avantaje pentru noi este accesul mai multor utilizatori la program pe baza unei ierarhii si a unor drepturi de acces si posibilitatea de a avea acces la informatii din orice locatie.
L.Bercea, Contabil - Nicola Sabb Srl , Panconta , Romania

Atunci cand gestionezi un magazin de vinuri, este foarte important sa ai la indemana absolut toate informatiile si uneltele pentru o activitate cat mai eficienta. De la modulele de contabilitate si de salarizare (necesare si utile oricarei companii), pana la toate optiunile privind gestiunea, Expert Accounts raspunde perfect acestor nevoi. La nivel de maganement, apreciem situatiile pe care le putem genera pentru a urmari diverse aspecte ale activitatii, iar la nivel logistic ne bazam pe aplicatie pentru a gestiona tot fluxul operational din magazin si depozit. Accesul in timp real din orice loc este un alt avantaj major. De asemenea, suportul tehnic extrem de prompt si de profesionist, precum si permanentele actualizari si imbunatatiri ne fac sa recomandam cu incredere aceasta aplicatie.
Oana Catargiu, Manager - Wine Territory , Bucuresti , Romania
WineTerritory.ro

Utilizam Expert inca din anul 2002, cand l-am cunoscut pe dl.Vasiluță Cristian care ne-a prezentat și implementat soluția, iar in 2010 am facut upgrade la ExpertAccounts.
Avantajul oferit de ExpertAccounts este controlul facil, pentru ca este in cloud și diponibil pe orice device. Apreciem mai ales siguranța datelor și interfața intuitivă.
E. Popescu, Director General - Fix Co Prod Food Srl , Bucuresti , Romania
MamaNina.ro
Printre clientii nostri...