Modulul “CRM – Marketing”

oferă afacerilor o unealtă de adus clienţi și vânzări noi, precum și un cadru pentru transformarea relaţiilor cu clienţii în parteneriate pe termen lung. soft CRM
  • facilitează comunicarea cu clienţii precum și colaborarea și comunicarea între angajații firmei.
  • centralizează toate informaţiile despre clienţii existenți, prospecți și potențiali, pentru a automatiza, planifica și superviza comunicarea cu ei, de la momentul prospectării până la încheierea vânzării.
  • vezi toate discuțiile și oportunitățile unui client, precum și toate informațiile din ERP și istoricul de tranzacții: comenzile, facturile, prețurile etc.
  • gestionează campanii de e-mail marketing și telemarketing, se trimit email-uri și oferte personalizate direct din CRM, se înregistrează rezumatul convorbirilor și vizitelor la clienţi și se stabilește cine, când, și ce are de făcut mai departe, pentru realizarea oportunităţilor.
  • direct din CRM, se pot crea oferte și comenzi noi care, după aprobare, urmează să fie prelucrate în ERP.
  • mobilitate - acces de oriunde, de pe orice calculator, tabletă sau smartphone

Astfel, cu softul CRM online ExpertAccounts, nu mai este necesar să mergi la birou ca să afli ce ai negociat cu un partener. Poți accesa informaţiile de oriunde ai acces la internet, pe orice calculator sau tabletă și afli totul în 30 de secunde!

Colaborare in echipa si comunicare cu clientii

Sistemul CRM ExpertAccounts asigura comunicarea între angajații firmei - cei de la sediu, de pe teren și din punctele de lucru - precum și comunicarea cu clienţii si prospectii. 
De asemenea, asigura functia de atribuire a sarcinilor intre angajați si de planificare a comunicarii cu clienţii. 

In Agenda digitală ai sarcinile pe ordinea de zi și afli cu un click istoricul discuțiilor. În CRM putem să asociem sarcini colegilor, iar acestea se vor găsi în agenda lor. Coordonatorul echipei nu mai trebuie să își sune colegii, le poate atribui sarcini direct din CRM și poate urmări confortabil dacă acestea s-au îndeplinit, la ce nivel au ajuns, si poate scrie comentarii la ele, pentru a atrage atentia colegilor.

Atunci când un coleg pleacă, altcineva poate să îi continue munca cu usurinta, să-l înlocuiască cu succes. Productivitatea angajaților crește, pentru că totul este centralizat, sarcinile se automatizează și se reduce considerabil timpul de răspuns.
Un aspect foarte important este monitorizarea și supervizarea activității departamentului de marketing și comercial: știi cine, cu cine, ce și când vorbește, ce oferte primesc clienții și cum reacționează la ele. De asemenea, pentru fiecare oportunitate, știi cine urmează să facă următorul pas și când. Totul e la un clic distanță.

software CRM În CRM găsești tot ce ai nevoie: istoricul discuțiilor cu clienții, argumentele de vânzare potrivite pentru fiecare client, oportunitate, informații complete despre client, istoricul prețurilor, cotații de preț, oferte, comenzi și facturi restante.
Cu CRM-ul expertAccounts îți poți programa vizitele, convorbirile și email-urile, iar în agenda ta sarcinile bifate cu “important” vor fi primele, si vei primi pentru ele si o notificare de tip reminder pe email.

Robot de email marketing

Sistemul de e-mail marketing din CRM ExpertAccounts.com poate primi și clasifica contacte și clienți noi prin API (se poate integra cu orice site/platformă pentru adăugarea automată în CRM a contactelor noi și actualizarea informaţiilor celor existente). 
CRM-ul gestioneza campanii de e-mail marketing si trimite e-mail-uri planificate, personalizate, pentru fiecare campanie și pentru fiecare segment de piață, urmăreste rata de deschidere și click-urile date de destinatari creeaza oportunități și sarcini petnru echipa de vanzari (de exemplu să sune persoana care dă click pe un anumit link din e-mail).    

E-Mail 2.0

Sistemul CRM ExpertAccounts are incorporat si un IMAP e-mail client, si astfel nu mai este nevoie de alt program (ex. Outlook) pentru a citi si trimite e-mail-uri. Toate e-mail-urile de business (adica cele de la clienti) ajung automat in CRM, in Agenda digitala, apoi se raspunde la ele direct din CRM, folosind template-uri cu design profesionist. Ce ofera in plus fata de un client de email simplu: planificarea trimiterii email-ului la o data ulterioara, machete de rapsuns cu prezentari in format HTML cu design profesionist, atasarea de fisiere si oferte direct din sistem, fara a fi necesara crearea de fisiere, stii cand destinatarul a citit email-ul etc.

 Personalizare pentru fiecare afacere

Se poate personaliza pentru fiecare afacere: se pot defini câmpuri personalizate cu informaţii despre fiecare contact, în funcţie de nevoile afacerii tale. În plus, poţi defini argumentele de vânzare pe care operatorii tăi să le prezinte în procesul de vânzare, la telefon, e-mail sau în cadrul întâlnirilor cu clienții.
Poţi defini machete de e-mail și “newsletters” personalizate cu parametri, și poţi urmări rata de deschidere și click-urile date de destinatari. În plus, poţi seta ca atunci când un prospect apasă clic pe mail-ul tău, sistemul să creeze automat o oportunitate pentru clientul prospect și o sarcină de executat pentru un coleg.
Putem să vedem istoricul comunicării cu un client și să ne amintim ce am stabilit anterior, putem să înregistrăm oportunitățile împreună cu termen limită și toate detaliile necesare.
ExpertAccounts.com se poate integra prin API cu orice site sau platformă pentru adăugarea automată în CRM a contactelor nou venite sau actualizarea informaţiilor despre cele existente.

Cum atribuim sarcinile în CRM-ul expertAccounts.com?


Modulul CRM – Marketing integrează și pagina Marketing care cuprinde agenda de lucru (“Agenda mea”) care facilitează să urmărești toate sarcinile pe ordinea de zi. Nu trebuie să memorezi pe cine trebuie să suni, agenda te va ghida către sarcinile care “ard” și nu numai. Dacă primești un telefon, nu trebuie să părăsești pagina, te duci la “Incoming feedback”, scrii câteva cifre din numărul care te sună, ai aflat într-o secundă cine te sună și poți nota ce vorbești și ai acces la istoricul discuțiilor.
Tabloul de bord oferit de CRM – Marketing asigură o vizibilitate instantanee a tot ce se întâmplă în procesul de vânzare, telemarketing, newsletters, e-mail marketing și oportunităţi. Sistemul CRM oferă transparenţă totală în relația cu clientul și te îndeamnă să acționezi din timp pentru a construi o relație de lungă durată cu acesta.Contactaţi-ne
*
*
*

*) campuri obligatoriiPrintre clientii nostri...