Program devize - mai simplu, mai usor

Posted on 2015-03-06 by Raluca G.

Ai o firmă de construcții, instalații sau producție de unicate? Ești în căutarea unui program de devize simplu, care să îți ușureze munca? Citește acest articol pentru a afla cum poți să economisești timp, să îți planifici corespunzător activitatea și care sunt celelalte beneficii pe care ți le poate aduce acest instrument.


Program Devize “clasic” VS. Program Devize ExpertAccounts

Stând la telefon cu un client în legătură cu o nouă comandă, vrei să afli, de exemplu, ce cantitate de materiale ai folosit într-o comandă anterioară și ce materiale ai pe stoc, disponibile pentru noua comandă. Nefiind la birou, trebuie să mergi până acolo să verifici datele, timp în care clientul tău așteaptă un răspuns, fapt care îl poate nemulțumi. 

Dar dacă ai putea să îi dai clientului un răspuns pe loc, fără să mai fie necesar să te deplasezi până la birou?

Răspunsul este simplu: se poate. Acesta este unul dintre avantajele modulului de Comenzi pe Proiect (Devize) ExpertAccounts, având în vedere că poți vedea online orice informație despre comenzi, oricând și oriunde ești. Te loghezi în aplicație de oriunde, fără să mai fie necesară deplasarea până la birou. Rezultatul? Îi dai clientului tău un răspuns concret și rapid. Ai în timp real toate informațiile de care ai nevoie: cantitățile de materiale, prețurile și termenele de livrare ale comenzilor. Poți emite factura chiar și de pe calculatorul clientului.

Modulul de devize ExpertAccounts te ajută să îți planifici activitatea și îți ușurează procesarea comenzilor, pentru a economisi timp, dar și pentru a elimina erorile umane. Într-un singur loc, poți vedea toate comenzile noi, aprobate, anulate, livrate. Aici se operează toate procesele legate de o comandă, începând cu preluarea acesteia, generarea textului contractului comercial și execuția comenzii (documente de intrare și ieșire - facturare avans, livrare, transferuri, producție, recepții). Ai la dispoziție și toate facturile anterioare pentru comenzile executate în mai multe tranșe sau livrate succesiv cu mai multe facturi. Pentru comenzile mai complexe, cum ar fi devizele de lucrări, poți vedea toate documentele legate de comanda respectivă: transferuri, producere, consumuri, facturi.



Program devize ExpertAccounts - Cum funcționează ?

La o comandă nouă se specifică informații precum clientul, data livrării, avansul (după caz), descrierea și prețul produsului/serviciului, materialele, manoperele și eventual serviciile prestate de către terți. Până când comanda este acceptată de către client, aceasta se poate modifica de câte ori e nevoie. În momentul în care comanda este acceptată, se bifează ca fiind aprobată. Astfel, vei avea în permanență la dispoziție lista cu toate comenzile, sortate pe: aprobate, livrate și anulate. În cazul comenzilor anulate, se poate specifica și motivul anulării.

Cu un singur click se emite factura de avans și chitanța de încasare (după caz). Te ocupi (opțional) de gestiunea și de aprovizionarea materialelor și de înregistrarea producției. Când comanda e gata executată, poți să o facturezi, tot cu un singur click, și se va adăuga automat pe factură și “storno avans”, dacă ai emis factura de avans înainte.

Așadar, ai toate facilitățile de care ai nevoie pentru realizarea devizelor, cu un program de devize intuitiv și ușor de utilizat, capabil să îți automatizeze procesele legate de comenzi, pentru a-ți îndeplini obiectivele de business!


program devize



More info:
Sistem ERP pentru Producție la comandă pe proiectProgram devize constructii - montaj
Tags: devize