Cum sa planifici si sa controlezi activitatea in service-ul tau auto

Posted on 2015-03-18 by Raluca G.

soft service auto Vrei să planifici activitatea service-ului tău ?
Vrei sムverifici activitatea desfăș™urată în service-ul tăƒu ?
Dacムrăƒspunsul este DA, atunci soluț›ia de care ai nevoie este ExpertAccounts, soft pentru service auto, în care să gestionezi totul: preluarea comenzilor de reparație, întocmirea devizelor auto, evidența clară a manoperelor mecanicilor. Cu ExpertAccounts ai și contabilitatea inclusă gratuit.

Conform Mediafax, în 2014, inspectorii RAR au aplicat amenzi de peste 1,4 milioane lei șŸi suspendăƒri de activitate, dupム3.600 de controale la service-uri auto în perioada 1 ianuarie - 15 septembrie, cauza celor mai frecvente greșeli fiind organizarea slabムla nivelul service-ului. Aici intervine ERP ExpertAccounts, oferind soluția: modulul Service Auto - o aplicație inteligentムpentru un service bine organizat, cu o evidență detaliată a activității.


Modulul Service Auto este parte a aplicației ERP expertAccounts, funcț›ioneazムindependent ș™i conț›ine toate operaț›iunile specifice activității de service auto, însăƒ, prin lucrul integrat cu partea de contabilitate, înregistrăƒrile contabile corespunzătoare se genereazムautomat.


Avantaje soft service auto

Ai o evidență clară a activității desfăș™urate în cadrul service-ului auto
ExpertAccounts îți arată toată activitatea service-ului auto și îț›i genereazムraport cu istoricul reparaț›iilor pe fiecare autovehicul. Sistemul îț›i aratムmanopere făcute de fiecare mecanic, cu timpul ș™i costul alocat operaț›iunilor. Astfel, mecanicii pot fi coordonați și plătiț›i în funcț›ie de performanțele lor.

Deț›ii controlul ș™i îț›i planifici activitatea
Cu ajutorul aplicației, ț›ii evidenț›a transferurilor (eliberare ș™i retur) ș™i consumurilor pieselor de schimb din magazie la mecanici. Îți planifici lucrările, programandu-ț›i reparaț›iile pe boxe de lucru. Poți monitoriza comenzile, prin vizualizarea stadiului în care se aflムo comandăƒ.

Îți fidelizezi clienț›ii
Stabileș™ti procente de discount pentru manopere ș™i materiale, pentru anumite contracte. Avand acest sistem, prețurile vor fi automatizate atat pe tipuri de clienț›i, cat și pe tipuri de vehicule. Sistemul îț›i calculeazムprețurile la piese de schimb ș™i la manopere, în funcție de tipul de client (negocieri, clienți cu flote, reparații în garanție, asigurăƒri) și în funcț›ie de tipul de vehicul (marcăƒ, model etc.).

Accesezi ușor, oricand și oriunde, toate datele despre clienț›i și vehicule
Programul permite introducerea de date despre vehicule, cu informaț›ii complete (nr. de înmatriculare, tip vehicul, model, specificații, V.I.N., serie motor, an fabricație, detalii persoana de contact). În meniul Comenzi Service Auto poț›i vedea toată lista de comenzi (aprobate, livrate, anulate), cu toate detaliile (piese auto, servicii ș™i manopere), lansezi comenzi auto multi-brand cu alocare pe boxe de lucru ș™i mecanici ș™i facturezi cu doar cateva click-uri.



Vreau să testez gratuit softul pentru service auto!


More info:
Program Service Auto